duminică, 12 iulie 2009

aventuri in amor 2

Iubesti si iti spune ca te iubeste, dar cat de sigur esti de ceea ce se intampla intre voi? Ai atatea dubii in ceea ce priveste relatia voastra, dar le maschezi acuzandu-te pe tine ca nu ai incredere si depasesti fiecare situatie. Dar daca ai sta sa analizezi la rece ai vedea ca nu e decat amagire, atat din partea ei, cat si din partea ta. O sa analizez cateva situatii posibile de relatii. Iti spune ca te iubeste, dar nu te baga in seama decat atunci cand vrea si iti da totul cu portia. Nu vrei sa recunosti? Iti spun eu, te controleaza! Si pe deasupra te si amageste. Vine la tine doar cand are nevoie sa-i ingrijesti ranile, dar tu te multumesti cu atat. Iti promite vrute si nevrute, dar pana acum nu a facut nimic sa realizeze ceva pntru tine. Esti marca unei amante. Esti ceva pentru el/ea, dar nu esti totul si niciodata nu vei fi pe primul loc. Doar ca tu ii crezi minciunile si iti faci sperante si dai totul de la tine. Pentru ce? Pentru ca sa suferi mai tarziu.
Iti spune ca te iubeste, se intoarce de fiecare data la tine, iti da multe si iti place, dar ii plac si aventurile. Te inseala si in inima ta sti asta, dar iar te amagesti ca te mint ceilalti pentru ca el/ea iti da ceea ce ai tu nevoie si e acolo pentru tine, doar ca mai are si ceva scapari. Te multumesti cu asa ceva, dar stai tot timpul cu frica in san ca odata si odata te va lasa pentru una din aventurile sale. Esti marca ‘home” ca sa-i zic asa. Nu intamplator am ales cuvantul. Oriunde ar merge si orice ar face tot se intoarce la tine. Doar ca la un moment dat va incepe sa te considere fraier/a pentru ca nu-ti dai seama si totul o sa se inteteasca pana te va lasa. Si ce ai de castigat? Suferinta.
Crezi ca privesc cam dramatic lucrurile? Eu nu, doar ma consider realista!
Nu-ti spune ca te iubeste, dar e acolo langa tine oricand si oriunde. E mai mult decat un prieten si sti ca simte ceva mai mult pentru tine doar ca nu-ti dezvaluie lucrul asta. Ar trece prin foc si prin sabie, dar tu nu poti sa incepi o relati cu el/ea pentru ca sti ca asta va distruge toata relatia asta speciala pe care o aveti si, ce e mai grav, e ca nu vei mai avea un umar pe care sa plangi de fiecare data pentru ca sti k l-ai/ai ranit/-o si nu mai poti apela. Dar de ce trebuie sa il/o ranesti? A, nu simti ca il/o iubesti? Atunci spune-i si nu-i mai da sperante desarte. Lasa omul sa traiasca si sa-si caute o alta iubire nu sa stea dupa fundul tau si sa-ti oblojeasca ranile de fiecare data.
Te iubeste, il/o iubesti, totul e frumos, sunteti unul pentru altul si nimic nu mai conteaza. Nu sunt persoane adiacente care sa va raneasca dragostea si totul e de vis. Daca asta e adevarul adevarat fara nicio alta minciuna ma foarte bucur. Daca totul e in mintea ta mai gandeste-te. Dar orice ar fi pretuieste persoana care sti ca te iubeste cu adevarat si ar fi in stare de orice pentru tine. Nu face nazuri, nu umbla dupa alte fuste(pantaloni, dupa caz) si fi acolo numai pentru ea/el asa cum este si el/ea pentru tine. O sa ai numai de castigat!
Scuze pentru tot scepticismul, cred ca e din cauza vremii :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu